Борщ «по-англійськи» перші страви аерогриль 18 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Ingredients Картопля - 1 шт. Морква - 1 шт. Буряк невеликий - 1 шт. Цибуля- 1 шт. Капуста квашена - 100 г М'ясо - 150 г Сосиски - 3 шт. Кубик бульйонний - 1 шт. Гриби солоні - 100 г Кетчуп - 50 мл Часник - 1 зубчик Лавровий лист Вода - 0,5 л Спеції Перець чорний мелений Directions 1М'ясо вимити, нарізати невеликими шматочками і покласти в горщик. Додати кетчуп і спеції. 2Картоплю, моркву, капусту, буряк, часник, цибулю і сосиски дрібно нарізати і викласти в горщик з м'ясом. Додати бульйонний кубик і сіль. 3Варити в аерогрилі 35 хвилин при високій швидкості і температурі 260°С. 00:00