Борщ червоний перші страви українська кухня Великдень, Різдво, святкове 26 Квітня, 2019 Кулинарная книга православных постов и праздников Ingredients Яловичина - 500 г грудинки Буряк варений - 500 г Морква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь Цибуля ріпчаста - 1 шт. Селера - 1 корінь Лавровий лист - 1 шт. Квас буряковий Сіль Цукор Сметана Directions 1М'ясо покласти в емальовану каструлю, залити 2 л холодної води, поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити та варити 15‑20 хвилин. 2Потім покласти в каструлю цілу моркву, коріння петрушки, селери, цибулину та продовжувати варити до повної готовності. 3Гарячий бульйон процідити. 4Варений буряк очистити, натерти на крупній тертці і покласти в бульйон разом із лавровим листом. 5Потім влити буряковий квас, за необхідності досолити, додати цукор і дати борщу настоятися, зменшивши вогонь до мінімуму. 6Готовий борщ розлити по тарілках і заправити сметаною. 00:00