Салат з тиляпії з овочами та стручковою квасолею
Салат з тиляпії з овочами та стручковою квасолею

Салат з тиляпії з овочами та стручковою квасолею

  

27 Квітня, 2019

Школа кулинара 2015 №7 Апрель

Ingredients

Тиляпія - 350 г філе

Картопля варена - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Яблука - 0,5 шт.

Петрушка - 50 г кореня

Помідори - 2 шт.

Огірки солоні - 50 г

Квасоля стручкова - 180‑200 г

Анчоуси - 120‑150 г

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний - 2 горошини

Сіль

Кріп

Маслини

Салат зелений

ДЛЯ ЗАПРАВКИ 1:

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ЗАПРАВКИ 2:

Оцет яблучний - 2 ст. ложки

Базилік сушений - 0,5 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Гірчиця суха - 0,5 ч. ложки

Перець чорний мелений - 3 г

Сіль - 3 г

Олія оливкова - 50 мл

Directions

1Філе припускати в солоній воді з додаванням 1 головки ріпчастої цибулі, коріння, лаврового листа та перцю горошком близько 15 хвилин.

2Філе обсушити, нарізати невеликими шматочками.

3Картоплю нарізати кубиками, цибулю півкільцями, помідори дольками, анчоуси дрібними кубиками, яблуко й огірки кубиками.

4Квасолю нарізати шматочками та припускати в підсоленій воді 15 хвилин.

5ЗАПРАВКА: В оцет додати сіль і прянощі, поступово влити олію та збити.

6Рибу й овочі з'єднати, полити заправкою та перемішати.

7При подачі викласти салат на листя зеленого салату та прикрасити кільцями маслин і півкільцями ріпчастої цибулі.

00:00