100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Буряк - 4 шт.
Капуста - 0,5 невеликого качана
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Плавлений сирок - 1 шт.
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Сметана
Цибуля зелена
Томат-паста - 1 ст. ложка
Directions
1Буряк, моркву, білокачанну капусту та ріпчасту цибулю нарізати соломкою, додати томат-пасту, вершкове масло, залити невеликою кількістю води і тушкувати 4-5 хвилин.
2Тушковані овочі залити гарячою водою, додати нарізаний шматочками плавлений сир, сіль і проварити ще 2-3 хвилини.