100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста - 300 г
Картопля - 2‑3 шт.
Цибуля ріпчаста - 3 шт.
Морква - 1 шт.
Буряк - 1 шт.
Перець солодкий - 1 шт.
Квасоля - 1 ст. ложка
Сік ревеню - 0,5 склянки
Олія - 2 ст. ложки
Томат-пюре - 1 ст. ложка
Зелена цибуля - 1 пучок
Кріп
Directions
1У киплячу воду покласти шатковану капусту та нарізану дольками картоплю.
2Через 12‑15 хвилин після закипання додати квасолю, дрібно нарізаний солодкий перець і борщову заправку, приготовану з цибулі, моркви, буряка - підсмажених, а потім тушкованих з томатом-пюре і невеликою кількістю води та соку ревеню. Кип'ятити 12‑15 хвилин.
3В кінці додати перець, лавровий лист, сіль.
4Подати з дрібно нарізаними кропом і зеленою цибулею.