борщ
борщ

Борщ із селерою

  

18 Червня, 2018

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Яловичина без кісток - 500 г

Вода - 4‑4,5 л

Шинка - 200 г

Картопля - 200 г

Морква - 150 г

Петрушка - 100 г кореня

Селера - 150 г кореня + 5‑6 гілочок

Цибуля - 1 шт. середня

Олія - 3‑4 ст. ложки

Сметана - 100 г

Сік томатний - 100 мл

Кріп - 3‑4 гілочки

Сіль

Цукор

Спеції

Directions

1Яловичину промити, покласти в холодну воду та варити до готовності. М'ясо вийняти, нарізати шматочками. Бульйон процідити.

2Зелень селери промити, обдати гарячою водою, нарізати тонкими смужками. Коріння вимити, очистити, нарізати соломкою.

3Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити в олії, додати дрібно нарізану шинку, моркву, коріння петрушки та селери, томатний сік і тушкувати до готовності.

4Картоплю очистити, нарізати кубиками, покласти в киплячий бульйон, варити 5‑7 хвилин.

5Потім ввести тушковані в томаті овочі, сіль, спеції, цукор і варити до готовності.

6Перед тим як зняти борщ з вогню, додати подрібнене листя селери.

7Одразу після вимкнення плити додати в борщ сметану та дрібно нарізаний кріп, акуратно перемішати.

00:00