Борщ із селерою перші страви 18 Червня, 2018 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Яловичина без кісток - 500 г Вода - 4‑4,5 л Шинка - 200 г Картопля - 200 г Морква - 150 г Петрушка - 100 г кореня Селера - 150 г кореня + 5‑6 гілочок Цибуля - 1 шт. середня Олія - 3‑4 ст. ложки Сметана - 100 г Сік томатний - 100 мл Кріп - 3‑4 гілочки Сіль Цукор Спеції Directions 1Яловичину промити, покласти в холодну воду та варити до готовності. М'ясо вийняти, нарізати шматочками. Бульйон процідити. 2Зелень селери промити, обдати гарячою водою, нарізати тонкими смужками. Коріння вимити, очистити, нарізати соломкою. 3Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити в олії, додати дрібно нарізану шинку, моркву, коріння петрушки та селери, томатний сік і тушкувати до готовності. 4Картоплю очистити, нарізати кубиками, покласти в киплячий бульйон, варити 5‑7 хвилин. 5Потім ввести тушковані в томаті овочі, сіль, спеції, цукор і варити до готовності. 6Перед тим як зняти борщ з вогню, додати подрібнене листя селери. 7Одразу після вимкнення плити додати в борщ сметану та дрібно нарізаний кріп, акуратно перемішати. 00:00