Буллети по-берлінськи з овочами та кминним соусом

  ,     ,

2 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Помідори черрі - 100 г

Квасоля стручкова - 100 г

Лавровий лист

Перець духмяний горошком

БУЛЛЕТИ:

Фарш (свинина + яловичина) - 200 г

Тунець консервований - 50 г

Молоко - 50 мл

Багет - 30 г

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Борошно для панірування

Олія для смаження - 2 ст. ложки

КМИННИЙ СОУС:

Масло вершкове - 50 г

Вершки нежирні - 50 мл

Борошно - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Кмин

Directions

БУЛЛЕТИ:

1Вимочити багет в молоці, віджати від зайвої рідини.

2Розім'яти виделкою рибу.

3Додати яйце, багет, фарш, посолити та поперчити.

4Сформувати невеликі кульки, обваляти їх у борошні.

5Обсмажити на розігрітій олії до золотистої скоринки.

СОУС:

1Обсмажувати борошно на розтопленому вершковому маслі при постійному помішуванні 2-3 хвилини.

2Додати кмин, вершки, сіль і мелений чорний перець. Довести до кипіння (при необхідності трохи випарити), зняти з вогню.

БУЛЛЕТИ З СОУСОМ:

1Викласти буллети з помідорами та квасолею у жаростійку форму, полити кминним соусом. Додати лавровий лист і духмяний перець. Запікати в розігрітій до 200°С духовці 10-12 хвилин.

00:00