Булочки закусочні (з яєчнею)

  , ,   ,

23 Лютого, 2018

Быстрый завтрак (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Булки - 3 шт.

Яйця - 6 шт.

Шинка - 120 г

Огірки мариновані - 1 шт.

Масло вершкове - 90 г

Молоко - 3 ст. ложки

Майонез - 3 ст. ложки

Гірчиця готова - 1 ч. ложка

Зелень кропу

Перець чорний мелений

Directions

1Булочки розрізати по горизонталі навпіл, вийняти м'якуш, змастити поглиблення маслом і змочити молоком.

2НАЧИНКА: Шинку й огірок нарізати соломкою, з'єднати та заправити майонезом, змішаним з гірчицею.

3Розкласти начинку в половинки булочок, посипати дрібно рубаною зеленню. Зверху випустити яйця, посипати жовтки перцем.

4Запікати булочки в духовці при 200°С до загусання яєчного білка.

5При подачі оформити зеленню.

00:00