1Родзинки попередньо розпарити. Нагріти молоко, розчинити в ньому дріжджі, додати по 1 ст. ложці цукру та борошна, перемішати, накрити харчовою плівкою та залишити на 30 хвилин в теплому місці.
2Розтопити на водяній бані вершкове масло, змішати з яйцями та борошном, цукром, сіллю, додати до опари. Накрити рушником, залишити в теплому місці на 20 хвилин.
3Змішати з родзинками. Готове тісто розділити на невеликі рівні за розміром шматки, сформувати у вигляді булочок і кожну змастити вершковим маслом.
4Викласти в попередньо нагріту та змащену олією чашу мультиварки. Готувати в режимі «Випічка» 1 годину.
5Після сигналу дістати булочки та викласти наступну порцію.