курячий бульйон з овочами (з помідорами)
курячий бульйон з овочами (з помідорами)

Бульйон з овочами (з картоплею та помідорами)

    

8 Травня, 2018

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Бульйон курячий - 400 г

Морква - 30 г

Ріпа - 20 г

Пастернак - 10 г

Картопля - 40 г

Помідори - 25 г

Масло вершкове - 5 г

Зелень

Directions

1Моркву, пастернак і ріпу нарізати кружальцями розміром 1,5‑2 см, а ріпу - скибочками.

2Овочі трошки підсмажити та варити в бульйоні 5‑6 хвилин, після чого додати картоплю, так само нарізану, і зварити її до готовності.

3Окремо припустити помідори, очищені від шкірки та насіння і нарізані кубиками. Листочки зелені ошпарити.

4При подачі в тарілку покласти овочі, зелень і налити прозорий бульйон.

Дієта при застуді та грипі

00:00