Бульйон з овочами (з картоплею та помідорами) перші страви лікувальне харчування 8 Травня, 2018 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит) Ingredients Бульйон курячий - 400 г Морква - 30 г Ріпа - 20 г Пастернак - 10 г Картопля - 40 г Помідори - 25 г Масло вершкове - 5 г Зелень Directions 1Моркву, пастернак і ріпу нарізати кружальцями розміром 1,5‑2 см, а ріпу - скибочками. 2Овочі трошки підсмажити та варити в бульйоні 5‑6 хвилин, після чого додати картоплю, так само нарізану, і зварити її до готовності. 3Окремо припустити помідори, очищені від шкірки та насіння і нарізані кубиками. Листочки зелені ошпарити. 4При подачі в тарілку покласти овочі, зелень і налити прозорий бульйон.Дієта при застуді та грипі 00:00