бульйон
бульйон

Бульйон з телятини з манними кубиками

  

24 Січня, 2020

Золотая кулинарная книга

Ingredients

Вода - 2 л (для бульйону)

Телятина - 500 г грудинки

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Селера - 0.25 кореня

Петрушка - 1 пучок зелені

Манна крупа - 100 г

Сіль

Directions

1Овочі очистити і нарізати кубиками.

2М'ясо й овочі залити холодною водою і зварити бульйон.

3Зварити на воді густу манну кашу і вилити її на холодну, змочену водою плоску тарілку. Коли каша охолоне, нарізати її кубиками.

4Покласти в кожну тарілку по кілька манних кубиків, залити бульйоном і посипати нарізаною зеленню.

00:00