Соус томатний
Соус томатний

Соус томатний (м’ясний з корінням)

  

25 Січня, 2020

250 блюд из картофеля

Ingredients

Томат-пюре - 1,5 склянки

Борошно - 1 ст. ложка неповна

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Соус томатний гострий - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка +

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Сіль

Directions

1Очищене коріння та цибулю нарізати, підсмажити з 1 ст. ложкою олії та борошном.

2Потім додати томат-пюре, розмішати, розвести бульйоном і варити на слабкому вогні 8‑10 хвилин.

3Після закінчення варіння в соус додати сіль, гострий томатний соус, небагато масла, ретельно перемішати і процідити крізь сито.

00:00