Бургери з курчати з печерицями

  ,   , ,

24 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Булочки - 4 шт.

Курка - 500 г філе

Печериці - 4 шт.

Помідори - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 4 гілочки

Соус барбекю - 4 ст. ложки

Сіль

Олія для смаження - 2 ст. ложки

МАРИНАД:

Вино сухе біле - 50 мл

Соєвий соус - 2 ст. л.

Перець каєнський - 1 щіпка

Перець чорний мелений - 2 щіпки

Цукор - 1 ст. ложка

Імбир - 2 см кореня

Directions

1МАРИНАД: Змішати всі інгредієнти.

2Нарізати куряче філе тонкими пластинами, залити маринадом, залишити на 30 хвилин.

3Розжарити сковороду-гриль. Вимити, обсушити й очистити печериці, змастити олією, посолити. Обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку.

4Промокнути замариновану курку паперовими рушниками, обсмажувати на грилі по 1 хвилині з кожної сторони. Додати нарізаний тонкими пластинами очищений часник, остудити.

5Розрізати булочки уздовж, обсмажити в тостері до рум'яної скоринки. Змастити нижні половинки соусом барбекю, викласти нарізані кружальцями помідори, курку, гриби і листочки петрушки. Накрити верхніми половинками булочок.

00:00