сендвіч із житнього хліба з бургерами та цибулею
сендвіч із житнього хліба з бургерами та цибулею

Бургери-сендвічі з маринованою цибулею

  ,   

1 Вересня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Яловичина подрібнена - 450 г

Телятина подрібнена - 450 г

Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Насіння селери - 1 ч. ложка

Часник - 1 головка

Кетчуп - 0,5 склянки

Оцет винний - 0,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 2 ст. ложки подрібненої + 6 скибочок

Олія - 0,5 склянки

Кріп сушений - 0,5 ч. ложки

Хліб житній - 12 скибочок

Сіль

Directions

1Змішати м'ясо, сіль, перець, насіння селери, подрібнений часник, кетчуп і подрібнену цибулю.

2Масу розділити на 12 тонких коржів.

3Загорнути коржі у вощений папір і покласти в холодильник на 30‑45 хвилин.

4Змішати скибочки цибулі, винний соус, олію та кріп. Загорнути в пластикову обгортку та витримати у холодильнику 30‑45 хвилин. Потім вийняти, витягти цибулю, а маринад використовувати для смаження.

5Гамбургери смажити до готовності, поливаючи маринадом.

6Підсмажити житній хліб і зробити сендвічі з двох коржів зі скибочкою маринованої цибулі між ними та 2 скибочками підсмаженого хліба.

00:00