Бутерброди по-норвезьки (смьорребрьоди) бутерброди швидко 28 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Хліб чорний - 4 скибочки Шпроти - 8 шт. Сирки плавлені - 3 шт. Огірки солоні або мариновані - 200 г Цибуля червона - 1 шт. Цибуля зелена або шніт-цибуля - 1 пучок Яйця перепелині - 4 жовтки Редис - 4 шт. Вода - 2-3 ст. ложки Directions 1Розплавити сирки в сотейнику до стану соусу, додавши воду. 2Нарізати огірки дрібними кубиками, змішати з сирною масою. 3Намазати сирно-огіркову суміш на скибочки хліба, викласти на кожен по 2 шпроти. 4Нарізати очищену червону цибулю тонкими кільцями, укласти на рибу. 5Викласти в кожне цибульне кільце по жовтку. 6Нарізати редис тонкими кружальцями, доповнити бутерброди. 7Посипати дрібно рубаною зеленою цибулею. 00:00