Бутерброди по-норвезьки (смьорребрьоди)

    

28 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб чорний - 4 скибочки

Шпроти - 8 шт.

Сирки плавлені - 3 шт.

Огірки солоні або мариновані - 200 г

Цибуля червона - 1 шт.

Цибуля зелена або шніт-цибуля - 1 пучок

Яйця перепелині - 4 жовтки

Редис - 4 шт.

Вода - 2-3 ст. ложки

Directions

1Розплавити сирки в сотейнику до стану соусу, додавши воду.

2Нарізати огірки дрібними кубиками, змішати з сирною масою.

3Намазати сирно-огіркову суміш на скибочки хліба, викласти на кожен по 2 шпроти.

4Нарізати очищену червону цибулю тонкими кільцями, укласти на рибу.

5Викласти в кожне цибульне кільце по жовтку.

6Нарізати редис тонкими кружальцями, доповнити бутерброди.

7Посипати дрібно рубаною зеленою цибулею.

00:00