Бутерброди «Сюрприз» бутерброди духовка 17 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Prep: 15 mins Cook: 25 mins Yields: 4-6 порцій Ingredients Яйця - 6 шт. Батон Олія рослинна СОУС: Масло вершкове - 1 ч. ложка Борошно - 1 ч. ложка Бульйон м'ясний - 1 склянка Сметана - 100 г Сіль Directions1Батон нарізати на 6 шматочків, товщиною 1-1.5 см. З середини вийняти м'якуш.2Обсмажити шматочки на олії до золотистого кольору.3Масло розтопити, додати борошно, добре перемішати. Додати бульйон та сметану, довести до кипіння.4Соус вилити в форму.5Викласти шматочки батона.6У серединку шматочків розбити яйця, посолити. Поставити в духовку.7Запікати 20-25 хвилин при температурі 180°С. 00:00