Бутерброди «Сюрприз»

    

17 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Батон

Олія рослинна

СОУС:

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Борошно - 1 ч. ложка

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Сметана - 100 г

Сіль

Directions

1Батон нарізати на 6 шматочків, товщиною 1-1.5 см. З середини вийняти м'якуш.

2Обсмажити шматочки на олії до золотистого кольору.

3Масло розтопити, додати борошно, добре перемішати. Додати бульйон та сметану, довести до кипіння.

4Соус вилити в форму.

5Викласти шматочки батона.

6У серединку шматочків розбити яйця, посолити. Поставити в духовку.

7Запікати 20-25 хвилин при температурі 180°С.

00:00