222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гриби сухі - 150 г
Цибуля - 2 шт.
Хліб - 2 ст. ложки крихт від черствої булки
Перець
Сіль
Бульйон грибний - трохи
ДЛЯ ПІСНОГО ТІСТА ДЛЯ ВАРЕНИКІВ:
Борошно
Вода
Directions
1Замочити і відварити гриби, вийняти, дрібно накришити.
2До грибів додати обсмажені на олії цибулю, змішану з крихтами від черствої булки, поперчити, посолити, додати трохи грибного бульйону, все перемішати і тушкувати кілька хвилин.
3Приготувати тісто для вареників із борошна та води, тонко розкачати, розрізати на порції, начинити, виліпити маленькі вареники.
4Зварити їх в підсоленій воді, дістати і викласти на блюдо.