Вареники з грибами

  ,   ,

11 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби сухі - 150 г

Цибуля - 2 шт.

Хліб - 2 ст. ложки крихт від черствої булки

Перець

Сіль

Бульйон грибний - трохи

ДЛЯ ПІСНОГО ТІСТА ДЛЯ ВАРЕНИКІВ:

Борошно

Вода

Directions

1Замочити і відварити гриби, вийняти, дрібно накришити.

2До грибів додати обсмажені на олії цибулю, змішану з крихтами від черствої булки, поперчити, посолити, додати трохи грибного бульйону, все перемішати і тушкувати кілька хвилин.

3Приготувати тісто для вареників із борошна та води, тонко розкачати, розрізати на порції, начинити, виліпити маленькі вареники.

4Зварити їх в підсоленій воді, дістати і викласти на блюдо.

00:00