Варення з кабачків

    

2 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кабачки - 1 кг

Цукор - 700 г

Лимони - 1 шт.

Пектин - 1 пакетик

Directions

1Кабачки вимити, підсушити nf зрізати плодоніжки. Нарізати за допомогою кухонного комбайна або подрібнити в блендері до однорідності.

2Подрібнені кабачки перекласти в ємність мультиварки. З лимона видавити сік і додати його до кабачків. Посипати все пектином, попередньо змішаним з 2 ст. ложками цукру. Добре перемішати.

3Довести кабачки до кипіння в режимі «Суп». Варити рівно 5 хвилин.

4Постійно помішуючи, всипати до кабачків цукор і продовжити варити до необхідної густоти (близько 20 хвилин). Для більш густої консистенції варити 30‑40 хвилин.

5Розлити варення по банках, щільно закрутити кришками, перевернути і дати охолонути.

00:00