1Мандарини вимити, обсушити, розрізати навпіл (шкірку можна не очищати). Лимон вимити, обсушити, зняти цедру та дрібно її нарізати, з лимона вичавити сік. Ківі та банан очистити, нарізати кружальцями.
2Цукор розвести у воді, довести до кипіння на будь-якому режимі мультиварки, покласти в сироп цедру лимона, варити в цьому самому режимі в киплячій воді 2 хвилини, покласти в киплячу воду мандарини, кип'ятити 2 хвилини. Залишити настоюватися на ніч.
3У режимі мультиварки «Смаження» довести до кипіння, остудити.
5Розкласти гаряче варення по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.