варення з суниці
варення з суниці

Варення з суниці

    

31 Серпня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Суниця - 500 г

Цукор - 500 г

Directions

1Суницю викласти в чашу, пересипати цукром, закрити кришку і залишити на 8‑12 годин, краще на ніч. Ягід і цукру можна взяти більше, головне - дотримуватися пропорцію 1: 1

2Вранці включити режим «Пароварка» на 10 хвилин. Варити із закритою кришкою, в процесі перемішати.

3Після сигналу натиснути «Викл». і залишити варення під кришкою до повного охолодження (на 8‑10 годин).

4Ще раз включити режим «Пароварка» на 10 хвилин (після сигналу потрібно натиснути «Викл»).

5Викласти готове варення в чисті банки.

Для мультиварки Panasonic SR-TMH 18

00:00