Хліб - 12 скибочок пшеничного або 6 скибочок житнього
Шинка або окіст - 6 скибочок
Сир - 6 скибочок
Сир (творог) - 6 ст. ложок
Масло вершкове - 50 г
Огірки - 12 кружалець
Помідори - 12 кружалець
Паштет готовий - 3 ст. ложки
Салат зелений
Directions
1З хліба зрізати скоринки, нарізати скибочками завтовшки 0,5 см і змастити тонким шаром масла.
2Скласти вежу в наступній послідовності: 1‑й шматочок хліба - з паштетом і огірком, 2‑й - зі скибочкою помідора, 3‑й - з листям салату, 4‑й - з сиром (творогом), 5‑й - з окостом. Зі скибочки сиру вирізати якусь фігурку виїмкою для печива та покласти її на шостий шматочок хліба.