Вежа з сендвічів

    

12 Березня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Батон - 18 скибочок або

Хліб - 12 скибочок пшеничного або 6 скибочок житнього

Шинка або окіст - 6 скибочок

Сир - 6 скибочок

Сир (творог) - 6 ст. ложок

Масло вершкове - 50 г

Огірки - 12 кружалець

Помідори - 12 кружалець

Паштет готовий - 3 ст. ложки

Салат зелений

Directions

1З хліба зрізати скоринки, нарізати скибочками завтовшки 0,5 см і змастити тонким шаром масла.

2Скласти вежу в наступній послідовності: 1‑й шматочок хліба - з паштетом і огірком, 2‑й - зі скибочкою помідора, 3‑й - з листям салату, 4‑й - з сиром (творогом), 5‑й - з окостом. Зі скибочки сиру вирізати якусь фігурку виїмкою для печива та покласти її на шостий шматочок хліба.

3«Вежу» скріпити шпажкою для бутербродів.

00:00