Вермішель з томатним соусом

    

14 Жовтня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Вермішель або спагеті - 300 г

Помідори - 600 г

Цибуля жовта - 100 г

Олія оливкова extravirgin - 30 мл / 2 ст. ложки

Базилік свіжий - 8 листочків

Часник - 1 зубчик

Сіль

Перець

Directions

1Нагріти олію в сковороді. Додати нарізану цибулю і часник і смажти до золотисто-коричневого кольору.

2Додати очищені та нарізані кубиками помідори, заправити сіллю та перцем та продовжити готувати на сильному вогні приблизно 20 хвилин, іноді помішуючи.

3Видалити часник і перемішати з грубо нарізаним базиліком.

4Довести каструлю солоної води до кипіння. Зварити пасту у киплячій воді до стану al dente і злити.

5Покласти в тарілки, полити соусом і подавати.

00:00