Вино «Літній подих»

  

4 Грудня, 2016

1001 совет и секрет 2016 №235 Искусство виноделия

Ingredients

Цукор

Сік яблучний - 2 частини

Сік ягід чорної смородини - 1 частина

Спирт

Directions

1Смородину перебрати, відокремити від гілочок, подрібнити та покласти в скляну пляшку. Засипати цукром і залишити на 2 доби в теплому місці.

2Потім віджати з отриманого настою сік.

3Яблука промити, витерти серветками і вичавити з них сік.

4З'єднати яблучний і смородиновий соки, перелити суміш в чисту пляшку, закрити та залишити настоюватися на 5-6 діб.

5Отримане сусло процідити та додати в нього цукор (80 г на 1 л сусла) та спирт (300 мл на 1 л сусла). Залишити ще на 7-10 днів або трохи довше, поки вино не стане світлим.

6Потім злити напій з осаду, розлити по пляшках і поставити витримуватися на півроку в прохолодне місце.

00:00