Гамбургери «Мокрі хлопці» бутерброди американська кухня 30 Серпня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Цибуля ріпчаста подрібнена - 0,75 склянки Перець зелений подрібнений - 0,5 склянки Гриби нарізані - 0,5 склянки Масло - 2 ст. ложки Яловичина - 900 г Перець червоний мелений - 1,5 ч. ложки Томатний соус - 1 склянка Перець стручковий червоний - 1 шт. Сіль Булочки - 6 шт. Directions 1У великій каструлі протушкувати в маслі цибулю, зелений перець і гриби, доки цибуля не стане м'якою і прозорою. 2Додати подрібнені м'ясо, червоний мелений і зелений перець, сіль, добре перемішати. Готувати на слабкому вогні до готовності м'яса. 3Начинку ложкою накладати на булочки. Полити томатним соусом. 00:00