Гарам масала

  

3 Липня, 2017

25 любимых специй

Ingredients

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний горошком - 2 ст. ложки

Коріандр - 2 ст. ложки

Кармадон - 2 ст. ложки

Зіра - 2 ст. ложки

Кориця - 1 паличка

Мустканий горіх мелений - 1 ч. ложка

Гвоздика - 1 ч. ложка

Directions

1Викласти зіру, коріандр, чорний перець, кардамон, гвоздику, лавровий лист, корицю у сковороду і поставити її на середній або слабкий вогонь. Спеції прокалювати 10 хвилин при постійному помішуванні, щоб вони змінили свій колір на більш темний і з'явився яскравий запах.

2Повністю охолодити підсмажені спеції, після чого в кавомолці перемолоти, додати мускатний горіх, перемішати та викласти в контейнер, що щільно закривається.

Можна також всі спеції перемолоти в кавомолці без прожарювання та викласти в ємність, що щільно закривається, щоб найкращим чином зберегти аромат.

00:00