Гарбуз маринований
Гарбуз маринований

Гарбуз маринований

    

14 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Гарбуз стиглий та твердий - 1 кг

Оцет 6% - 0,5 л

Цукор - 250 г

Гвоздика

Кориця

Directions

1Гарбуз промити, очистити, видалити насіння, нарізати кубиками, обшпарити водою.

2МАРИНАД: Цукор залити 0,25 склянки окропу. Коли цукор розчиниться, влити оцет і закип'ятити.

3Покласти в маринад спеції, кубики гарбуза, ще раз закип'ятити. Залишити на добу.

4Маринад злити, прокип'ятити, киплячим маринадом знову залити гарбуз.

5На третій день гарбуз прокип'ятити в маринаді. Якщо він ще залишиться твердим, продовжувати кип'ятити.

6Остиглий гарбуз покласти в скляні стерилізовані банки, герметично закрити, поставити в сухе та прохолодне місце.

00:00