Гарбуз маринований консервація італійська кухня 14 Вересня, 2018 50 рецептов итальянской кухни Ingredients Гарбуз стиглий та твердий - 1 кг Оцет 6% - 0,5 л Цукор - 250 г Гвоздика Кориця Directions 1Гарбуз промити, очистити, видалити насіння, нарізати кубиками, обшпарити водою. 2МАРИНАД: Цукор залити 0,25 склянки окропу. Коли цукор розчиниться, влити оцет і закип'ятити. 3Покласти в маринад спеції, кубики гарбуза, ще раз закип'ятити. Залишити на добу. 4Маринад злити, прокип'ятити, киплячим маринадом знову залити гарбуз. 5На третій день гарбуз прокип'ятити в маринаді. Якщо він ще залишиться твердим, продовжувати кип'ятити. 6Остиглий гарбуз покласти в скляні стерилізовані банки, герметично закрити, поставити в сухе та прохолодне місце. 00:00