Гарбюр перші страви французька кухня 25 Вересня, 2016 365 рецептов французской кухни Cook: 1 hr 45 mins Ingredients Капуста - 1 качан Картопля - 4 шт. Квасоля стручкова - 150 г Ріпа - 2 шт. Морква - 2 шт. Цибуля порей - 2 стебла Цибуля ріпчаста - 2 головки Часник - 3 зубчики Вода - 3 л Пучок гарні - 1 шт. Жир полусоленої грудинки - 500 г Гусак - 1 крильце Хліб - 6 скибочок Сир емменталь - 50 г Перець чорний горошком Directions 1Капусту нашаткувати. Ріпу, моркву і цибулю нарізати. 2У каструлі змішати жир грудинки і воду, закип'ятити, додати нарізані ріпу, моркву і цибулю, пучок гарні, часник, квасолю, перець. Варити 1 годину. 3Додати капусту і кубики картоплі. Варити 30 хвилин. 4Посолити, покласти крильце гусака, через 10 хвилин прибрати крильце і жир. 5Суп перелити в горщик, зверху покласти хліб і сир. Крильце і жир нарізати і подавати окремо. 00:00