Хліб пшеничний на капустяному відварі

    ,

25 Вересня, 2016

Печем хлеб дома (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 700 г

Ingredients

Борошно пшеничне - 400 г

Відвар капустяний - 240 г

Сметана - 2 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Дріжджі пресовані - 1 ст. ложка

Оцет винний - 9 г

Цукор - ½ ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

У ХЛІБОПІЧЦІ

1У форму для хліба налити капустяний відвар, додати сметану, олію. Насипати борошно так, щоб рідина була повністю покрита нею. У різні кути форми покласти сіль і цукор.

2У центрі форми в борошні зробити заглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипати дріжджі.

3Встановити основний режим, «середня скоринка», натиснути «старт».

В ДУХОВЦІ

1Замісити тісто, дати йому піднятися, вимісити і перекласти у форму або на деко, змащені маслом.

2Після вистоювання випікати до готовності при 210°С

00:00