100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Бурячиння
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Картопля - 2-3 шт.
Часник - 2-3 зубчики
Сметана - 100 г
Сіль
Перець
Олія
Directions
1Бурячиння добре промити. Вибрати найбільші та цілі листочки і залити окропом.
2Овочі - картоплю, моркву та буряк - помити, почистити та натерти на тертці корейською соломкою. Цибулю нарізати півкільцями.
3Цибулю смажити до прозорості, потім додати решту овочів, тушкувати майже до повної готовності.
4Дістати з окропу листя, розбити або вирізати жилки у бурячиння. У кожен лист покласти 1-2 ст. ложки начинки й акуратно загорнути.
5Загорнуте листя з начинкою укласти в сковорідку з товстим дном, залити сметаною, присипати часником і тушкувати на сильному вогні під закритою кришкою близько 15 хвилин.