Горбуша зі сметаною страви з риби духовка, здорове харчування 19 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Горбуша - 700 г Сметана - 4 ст. ложки Сир - 100 г Сіль - 15 г Перець чорний мелений - 10 г Олія - 1 ст. ложка Directions 1Рибу почистити, помити та нарізати на невеликі шматки. Посолити та поперчити з усіх боків. 2Налити в сковороду олію, покласти шматочки риби й обсмажити з усіх боків. Смажити краще не все шматочки одразу, а в 2-3 етапи. 3Покласти все обсмажені шматочки риби в сотейник і залити їх сметаною. Запікати рибу в духовці 30 хвилин. 4За 10 хвилин до закінчення часу готування, рибу можна посипати тертим сиром. 00:00