100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Горбуша - 500 г філе
Картопля - 500 г
Цибуля - 2-3 шт.
Сметана - 100 мл
Сіль - 10 г
Перець - 10 г
Приправа для риби - 10 г
Часник - 1-2 зубчики
Directions
1Картоплю вимити й очистити. Нарізати тонкими скибочками та покласти на дно сотейника. Посолити та поперчити за смаком.
2Якщо картопля не використовується, тоді спочатку очистити та нарізати тонкими кільцями цибулю. Викласти її в сотейник і посолити за смаком.
3Далі вимити рибу, нарізати середніми шматочками та покласти в сотейник. Посолити та поперчити за смаком. При бажанні можна додати спеції для риби. Налити склянку води.
4СОУС: Очистити часник і видавити його через прес або натерти на тертці. З'єднати часник зі сметаною, ретельно перемішати. Також можна додати спеції за смаком.
5Змастити соусом зверху рибу. Покрити фольгою. Запікати в духовці до готовності.