Гречаники (млинці)

    

28 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гречана крупа мелена - 3 склянки

Вода - 2 склянки

Дріжджі сухі - 3 ч. ложки

Олія оливкова

Directions

1З меленої гречаної крупи та води, в якій розчинені сухі дріжджі, замісити тісто, додати оливкову олію за смаком, вибити дерев'яною ложечкою або лопаткою.

2Деякий час почекати, поки тісто підніметься, а потім пекти млинці на розігрітій, змащеній олією сковороді.

Гречаники - це млинці з гречаного борошна. Якщо гречаного борошна немає, його, хоч і більш грубого помелу, можна отримати, подрібнивши крупу на ручному кавовому млинці або млинці для перцю або замінити сумішшю для дитячого харчування з гречкою.

00:00