169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Гриби білі - 10 шт.
М'ясо - 150 г грудинки
Шинка - 150 г
Хліб білий сухий - 150 г
Часник - 3 зубчики
Яйця - 2 шт.
Олія - 4 ст. ложки
Молоко - 1/3 склянки
Сухарі товчені - 0,25 склянки
Сіль
Directions
1Гриби вимити, очистити й обсушити. Відокремити ніжки від капелюшків.
2Сухий хліб розмочити в молоці.
3Нарізані ніжки грибів змішати зі шматочками шинки та грудинки, додати роздроблений часник. Хліб віджати та додати до грибної суміші, туди ж вбити яйце, посолити та поперчити, суміш ретельно перемішати.
4На дно форми для випічки покласти перевернуті капелюшки грибів, їх заповнити фаршем, посипати товченими сухарями. Випікати фаршировані гриби 40 хвилин при 180°C.