Гриби з телятиною та йогуртом страви з грибів, страви з м'яса духовка 20 Червня, 2018 Волшебные горшочки (Семь поварят) Ingredients Гриби - 300 г Телятина - 200 г мякоті Йогурт без наповнювача - 100 г Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Масло вершкове - 4 ст. ложки Борошно пшеничне - 1 ч. ложка Вершки густі - 0,5 склянки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби нарізати скибочками, додати нарізану півкільцями цибулю та обсмажити на маслі. 2Телятину нарізати скибочками завтовшки 1 см, відбити та нашаткувати соломкою впоперек волокон. Посолити, поперчити й обсмажити на залишках масла. 3СОУС: Борошно підсушити до світло-жовтого кольору, охолодити, влити 2 ст. ложки води, розмішати до однорідної маси, додати вершки та варити 5 хвилин. 4З'єднати з соусом гриби і телятину, перекласти в горщики, посолити. Влити збитий йогурт і тушкувати в духовці 30 хвилин при 180°С. 5При подачі гарнірувати відвареною спаржею, оформити зеленню. 00:00