Гриби з телятиною та йогуртом
Гриби з телятиною та йогуртом

Гриби з телятиною та йогуртом

  ,   

20 Червня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

Ingredients

Гриби - 300 г

Телятина - 200 г мякоті

Йогурт без наповнювача - 100 г

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ч. ложка

Вершки густі - 0,5 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби нарізати скибочками, додати нарізану півкільцями цибулю та обсмажити на маслі.

2Телятину нарізати скибочками завтовшки 1 см, відбити та нашаткувати соломкою впоперек волокон. Посолити, поперчити й обсмажити на залишках масла.

3СОУС: Борошно підсушити до світло-жовтого кольору, охолодити, влити 2 ст. ложки води, розмішати до однорідної маси, додати вершки та варити 5 хвилин.

4З'єднати з соусом гриби і телятину, перекласти в горщики, посолити. Влити збитий йогурт і тушкувати в духовці 30 хвилин при 180°С.

5При подачі гарнірувати відвареною спаржею, оформити зеленню.

00:00