Грудка індички ніжна з гарніром з яблук і перцю
Грудка індички ніжна з гарніром з яблук і перцю

Грудка індички ніжна з гарніром з яблук і перцю

    ,

21 Липня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Індичка - грудка

Йогурт знежирений

Гірчиця

Цибуля

Часник

Каррі

Сіль

Перець

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Яблука

Перець болгарський

Directions

1Грудку індички нарізати на пласти і густо обмазати з усіх боків знежиреним йогуртом для маринування, гірчицею, покрити шаром нарізаної цибулі, посолити, поперчити. Поставити на ніч в прохолодне місце.

2Нашпигувати кожен шматочок індички часником, злегка присипати каррі.

3Покласти м'ясо індички на лист, накрити його фольгою і поставити в духовку, розігріту до 250°С, на 30 хвилин. Можна кожен шматочок обернути фольгою.

4ГАРНІР ІЗ ЗАПЕЧЕНИХ ЯБЛУК І СОЛОДКОГО ПЕРЦЮ: Нарізати яблука і солодкий перець на половинки, видалити насіння, викласти на невелике деко і поставити в духовку до запікання. Можна покласти яблука і перець на деко, де запікається м'ясо індички.

00:00