Груші, запечені з гострим перцем і рікотою

    ,

4 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Груші - 2 шт.

Мед - 30 мл

НАЧИНКА:

Рікота - 50 г

Фундук очищений - 20 г

Перець чилі гострий - 1 шт.

Directions

1Розрізати груші вздовж навпіл, видалити серцевину. Викласти половинки в форму для запікання.

2Видалити у перцю чилі плодоніжку та насіння, тонко нарізати кільцями.

3Злегка подрібнити фундук, обсмажувати на сухій сковороді 1-2 хвилини.

4Змішати рікоту з горіхами. Додати перець чилі, перемішати.

5Наповнити половинки груші приготовленою начинкою, полити медом.

6Запікати в духовці в режимі «гриль» 5-7 хвилин. Перед подачею злегка остудити.

00:00