Груші, запечені з гострим перцем і рікотою закуски духовка, швидко 4 Квітня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Груші - 2 шт. Мед - 30 мл НАЧИНКА: Рікота - 50 г Фундук очищений - 20 г Перець чилі гострий - 1 шт. Directions 1Розрізати груші вздовж навпіл, видалити серцевину. Викласти половинки в форму для запікання. 2Видалити у перцю чилі плодоніжку та насіння, тонко нарізати кільцями. 3Злегка подрібнити фундук, обсмажувати на сухій сковороді 1-2 хвилини. 4Змішати рікоту з горіхами. Додати перець чилі, перемішати. 5Наповнити половинки груші приготовленою начинкою, полити медом. 6Запікати в духовці в режимі «гриль» 5-7 хвилин. Перед подачею злегка остудити. 00:00