Десерт мандариновий

    ,

9 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Сметана - 250 г

Цукор - 100 г

Масло вершкове - 15 г

Імбир тертий - 1 ч. ложка

Мандарини - 6 шт.

Лимони - 1 шт.

Кориця

Сіль

Directions

1Розігріти духовку до 180°С.

2Збити яйця з цукром, сметаною, сіллю, розтопленим вершковим маслом, 1 ст. ложкою лимонного соку та імбиром.

3Натерти вершковим маслом 6 порційних чаш, викласти в них приготовлену суміш. У кожну чашку покласти очищені від шкірки дольки мандарина. Накрити чаші фольгою і поставити в духовку на 35 хвилин.

4Перед подачею на стіл прикрасити лимонною цедрою і корицею.

Дієта безглютенова

00:00