Джем з яблук, груш і інжиру

    

27 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Яблука - 300 г

Груші - 200 г

Інжир - 8-10 ягід

Цукор коричневий - 50 г

Паста з ванільних бобів - 1 ст. ложка

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Гвоздика мелена - 0,5 ч. ложки

Кардамон - 0,5 ч. ложки

Directions

1Вимити й очистити всі фрукти та покласти їх в чашу мультиварки. Додати ванільну бобову пасту. Готувати на режимі «Тушкування», поки фрукти повністю не розваряться.

2Розім'яти виделкою фрукти до однорідного пюре. Додати коричневий цукор, корицю, гвоздику, кардамон і ретельно перемішати.

3Продовжувати готувати на тому самому режимі ще 2-3 години. Бажано, щоб в результаті вийшло пюре з гладкою текстурою.

4Розкласти готовий джем по стерилізованих банках і закрити кришками.

00:00