Диня, фарширована куркою

  

29 Березня, 2017

Блюда страсти (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Диня дрібна - 1 шт.

Курка - 2 відварених філе

Виноград чорний - 50 г

Ананаси - 0,25 шт.

Йогурт - 1 ст. ложка

Сметана густа - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 ч. ложки соку

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Диню розрізати навпіл, видалити насіння та частину м'якоті. Філе курки і м'якоть дині нарізати кубиками. Ягоди винограду розрізати навпіл, видалити кісточки.

2СОУС: Йогурт змішати зі сметаною та лимонним соком, посолити, поперчити.

3З'єднати м'якоть дині та курку з виноградом і ананасом, нарізаним кубиками. Заправити сметанно-йогуртовим соусом і перемішати.

4Заповнити диню приготованим салатом і охолодити.

00:00