Долма

    

2 Листопада, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Фарш баранячий - 250 г

Рис - 75 г

Яйця - 1 шт.

Майонез - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Листя виноградні мариновані - 50 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Фарш і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати майонез, яйце, посолити, поперчити.

2Рис відварити і змішати з фаршем.

3На виноградний лист викласти l-1,5 столової ложки м'ясної маси і акуратно загорнути.

4Укласти долму в каструлю, залити гарячою водою, посолити, довести до кипіння. Вогонь зменшити і варити долму 25 хвилин на слабкому вогні.

5Подавати гарячою.

00:00