Долма страви з м'яса вірменська кухня 2 Листопада, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 2 порції Ingredients Фарш баранячий - 250 г Рис - 75 г Яйця - 1 шт. Майонез - 1 ст. ложка Цибуля ріпчаста - 2 шт. Листя виноградні мариновані - 50 г Перець чорний мелений Сіль Directions 1Фарш і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати майонез, яйце, посолити, поперчити. 2Рис відварити і змішати з фаршем. 3На виноградний лист викласти l-1,5 столової ложки м'ясної маси і акуратно загорнути. 4Укласти долму в каструлю, залити гарячою водою, посолити, довести до кипіння. Вогонь зменшити і варити долму 25 хвилин на слабкому вогні. 5Подавати гарячою. 00:00