Желе молочне зі свіжими ягодами (малиною, садовою суницею)

    

16 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Ягоди - 1,5 склянки

Молоко - 3 склянки

Цукор - 0,7 склянки

Желатин - 2 ст. ложки

Directions

1Перебрані промиті ягоди засипати цукром і залишити на 1-2 години в холодному місці.

2У гарячому кип'яченому молоці розчинити цукор, ввести набряклий желатин і довести до кипіння. Суміш охолодити до кімнатної температури.

3Сік, що утворився від ягід, злити, а самі ягоди розкласти в порційний посуд, залити їх молочним желе і швидко охолодити.

4При подачі желе полити соком від ягід або подати його окремо.

00:00