желе з чаю
желе з чаю

Желе «Чайний баварець»

  

3 Листопада, 2016

Энциклопедия чая

  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Чай жасминовий - 15 г

Молоко - 300 мл

Яйця - 2 штуки

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Желатин - 1 ст. ложка

Лимон - 1/2 шт. (Сік)

Вода - 3 ст. ложки

Вершки збиті- 175 мл

Directions

1Змішати чай з молоком і повільно довести до кипіння. Охолодити.

2Ретельно збити яйця з цукром. Змішати з молоком. Поступово нагрівати суміш, помішуючи, але не доводячи до кипіння.

3Розчинити в воді желатин, підлити до желатину чайну суміш. Охолодити, періодично помішуючи, поки не загусне.

4Додати вершки.

5Збити яєчні білки, додати в чайну суміш, розкласти в змащені маслом формочки і поставити в холодильник.

00:00