Желе «Чайний баварець» десерти 3 Листопада, 2016 Энциклопедия чая Yields: 4-6 порцій Ingredients Чай жасминовий - 15 г Молоко - 300 мл Яйця - 2 штуки Цукрова пудра - 2 ст. ложки Желатин - 1 ст. ложка Лимон - 1/2 шт. (Сік) Вода - 3 ст. ложки Вершки збиті- 175 мл Directions 1Змішати чай з молоком і повільно довести до кипіння. Охолодити. 2Ретельно збити яйця з цукром. Змішати з молоком. Поступово нагрівати суміш, помішуючи, але не доводячи до кипіння. 3Розчинити в воді желатин, підлити до желатину чайну суміш. Охолодити, періодично помішуючи, поки не загусне. 4Додати вершки. 5Збити яєчні білки, додати в чайну суміш, розкласти в змащені маслом формочки і поставити в холодильник. 00:00