Закуска «Дракончики» закуски, страви з яєць 18 Вересня, 2016 Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной Ingredients Яйця - 5 шт. Ікра червона - 5 ч. ложок Сир Філадельфія або Альметте Зелень ДЛЯ ПРИКРАС: Огірки - 1 шт. Перець болгарський червоний Перець горошом Directions 1Яйця зварити круто, зрізати верхівку. 2Жовток вийняти, розім'яти, змішати з нарізаною зеленню. Додати трохи сиру Філадельфія, перемішати. З цієї маси сформувати голову Дракончика. 3Яйця нафарширувати ікрою, поставити зверху голову. 4З перцю-горошку зробити очі, з огірка - вуха, з болгарського перцю - язик і гребінець, з ікринок - ніздрі. 00:00