Закуска «Дракончики»

  ,

18 Вересня, 2016

Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной

Ingredients

Яйця - 5 шт.

Ікра червона - 5 ч. ложок

Сир Філадельфія або Альметте

Зелень

ДЛЯ ПРИКРАС:

Огірки - 1 шт.

Перець болгарський червоний

Перець горошом

Directions

1Яйця зварити круто, зрізати верхівку.

2Жовток вийняти, розім'яти, змішати з нарізаною зеленню. Додати трохи сиру Філадельфія, перемішати. З цієї маси сформувати голову Дракончика.

3Яйця нафарширувати ікрою, поставити зверху голову.

4З перцю-горошку зробити очі, з огірка - вуха, з болгарського перцю - язик і гребінець, з ікринок - ніздрі.

00:00