Закуска з баклажанів «Десятка»
Закуска з баклажанів «Десятка»

Закуска з баклажанів «Десятка»

  

14 Серпня, 2018

Витаминные заготовки (Семь поварят)

Ingredients

Баклажани - 2 кг

Цибуля ріпчаста - 10 шт.

Перець солодкий - 10 шт.

Помідори - 10 шт.

Олія - 1 склянка

Оцет яблучний - 1 склянка

Цукор - 100 г

Сіль - 2 ст. ложки

Перець чорний горошком

Directions

1Баклажани та помідори нарізати кружальцями, солодкий перець і ріпчасту цибулю - кільцями.

2Овочі викласти шарами в глибоку сковорідку, посолити, додати цукор, оцет і олію, додати перець горошком і тушкувати 30‑40 хвилин.

3Овочі одразу розкласти в стерилізовані банки та закатати кришками. Можна не стерилізувати, а добре укутати ковдрою для стерилізації.

4Зберігати в темному прохолодному місці.

00:00