Закуска з білокачанної капусти, огірків і моркви закуски, салати лікувальне харчування 19 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Капуста білокачанна - 200 г Огірки - 3 шт. Морква - 2 шт. Салат зелений - 1 пучок Майонез - 100 мл Зелена цибуля - 1 пучок Directions 1Капусту й огірки вимити та дрібно нарізати. Моркву очистити та натерти на крупній тертці. Зелену цибулю вимити і нарубати. 2Листя салату вимити та покрити ними блюдо. 3Капусту змішати з огірками, морквою і зеленою цибулею, перемішати, заправити майонезом, викласти на листя салату та подати до столу.Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00