1У тушки курки надрізати шкіру уздовж спини, зняти її, відокремити філе та м'якоть і разом з бараниною пропустити через м'ясорубку.
2Рис зварити до напівготовності, посолити.
3Лук порубати та підсмажити на маслі.
4Для льезона збите яйце змішати з молоком.
5М'ясо, варений рис, промиті родзинки, цибулю і льезон змішати та заправити перцем і корицею. Цим фаршем наповнити шкіру та зшити розріз. Тушку загорнути в серветку, перев'язати шпагатом, залити підсоленою водою або бульйоном і варити до готовності на слабкому вогні.
6Після варіння курку охолодити в цьому самому бульйоні, потім зняти серветку та видалити нитки.
7При подачі курку нарізати по 2-3 шматка на порцію, покласти на блюдо і гарнірувати овочами.