Закуска овочева «Зимова»

    

5 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Баклажани - 500 г

Помідори - 500 г

Перець болгарський - 500 г

Цибуля - 1 шт. велика

Морква - 1 шт. середня

Перець червоний гострий - 1 маленький стручок

Лавровий лист - 3-4 шт.

Перець духмяний - 3-4 горошини

Цукор - 150 г

Олія - 70 мл

Оцет столовий - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Всі овочі вимити й очистити. Баклажани нарізати кружальцями, помідори - на 4-8 часточок в залежності від розміру. Болгарський перець нарізати смужками, стручок гострого перцю подрібнити, цибулю нарізати півкільцями, моркву кружальцями.

2Підготовлені овочі покласти в чашу мультиварки шарами в наступному порядку: морква - баклажани - болгарський перець - ріпчаста цибуля - помідори. Кожен шар посипати подрібненим гострим перцем. Додати лавровий лист, чорний мелений перець і перець горошком, цукор, сіль та олію. Встановити режим «Тушкування» та довести овочеву масу до кипіння, потім перемішати і готувати 1 годину.

3За 5 хвилин до закінчення додати оцет.

4Розкласти закуску по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00