Закуска овочева «Зимова»
5 Травня, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Баклажани - 500 г
Помідори - 500 г
Перець болгарський - 500 г
Цибуля - 1 шт. велика
Морква - 1 шт. середня
Перець червоний гострий - 1 маленький стручок
Лавровий лист - 3-4 шт.
Перець духмяний - 3-4 горошини
Цукор - 150 г
Олія - 70 мл
Оцет столовий - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Всі овочі вимити й очистити. Баклажани нарізати кружальцями, помідори - на 4-8 часточок в залежності від розміру. Болгарський перець нарізати смужками, стручок гострого перцю подрібнити, цибулю нарізати півкільцями, моркву кружальцями.
2Підготовлені овочі покласти в чашу мультиварки шарами в наступному порядку: морква - баклажани - болгарський перець - ріпчаста цибуля - помідори. Кожен шар посипати подрібненим гострим перцем. Додати лавровий лист, чорний мелений перець і перець горошком, цукор, сіль та олію. Встановити режим «Тушкування» та довести овочеву масу до кипіння, потім перемішати і готувати 1 годину.
3За 5 хвилин до закінчення додати оцет.
4Розкласти закуску по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.