Закуска холодна з яловичини

  ,   

21 Вересня, 2018

50 рецептов корейских салатов

Ingredients

Яловичина - 100 г

Огірки - 100 г

Груші - 1 шт.

Зелена цибуля - 20 г

Часник - 5 г

Сіль - 3 г

Гірчиця - 5 г

Олія - 3 г

Яйця - 1 шт.

Кунжут - 0,5 г

Цукор - 3 г

Соєвий соус - 5 г

Оцет столовий - 5 г

Бульйон курячий концентрований - 1 г

Горіхи (краще кедрові) - 2 г

Перець червоний - 0,2 г

Directions

1Яловичину зварити, остудити та нарізати шматочками завдовжки 5‑6 см, завширшки 1 см, завтовшки 0,3 см.

2У м'ясо покласти подрібнені цибулю та часник, 1 г масла, 2 г соєвого соусу, добре перемішати.

3Огірки розрізати вздовж, а потім косими дольками. Грушу очистити від шкірки та нарізати тонкими скибочками, потім опустити в несильно підсолену воду на 2‑3 хвилини.

4У м'ясо покласти дольки огірків, груші, тонко нарізаний перець, гірчицю, курячий бульйон, оцет, 3 г соєвого соусу, сіль, 2 г масла, цукор, кунжут, добре перемішати, поставити в холодне місце на 2‑3 години.

5Перед подачею на стіл прикрасити яйцем і горіхами.

00:00