1Яловичину зварити, остудити та нарізати шматочками завдовжки 5‑6 см, завширшки 1 см, завтовшки 0,3 см.
2У м'ясо покласти подрібнені цибулю та часник, 1 г масла, 2 г соєвого соусу, добре перемішати.
3Огірки розрізати вздовж, а потім косими дольками. Грушу очистити від шкірки та нарізати тонкими скибочками, потім опустити в несильно підсолену воду на 2‑3 хвилини.
4У м'ясо покласти дольки огірків, груші, тонко нарізаний перець, гірчицю, курячий бульйон, оцет, 3 г соєвого соусу, сіль, 2 г масла, цукор, кунжут, добре перемішати, поставити в холодне місце на 2‑3 години.
5Перед подачею на стіл прикрасити яйцем і горіхами.