Зелень петрушки та базиліка, дрібно нарізана - 1 ч. ложка
Cіль
Directions
1Желатин замочити в шестикратній кількості холодної кип'яченої води на 40 хвилин, потім з'єднати з теплим бульйоном, довести до кипіння й охолодити до початку застигання.
2У майонез додати приготоване желе, збити. Отриману масу розділити навпіл. Одну частину перемішати з томатним соусом, іншу - з зеленню. Посолити.
3Майонез з зеленню викласти в форму, злегка змащену олією, і охолодити до застигання. Зверху розкласти скибочки 1 яйця, нарізану кубиками шинку, 3-4 огірка, нарізаних кружечками. Залити сумішшю майонезу з томатним соусом і дати застигнути.
4Викласти заливне на блюдо, оформити скибочками другого яйця та кружечками огірків, укладеними віялом.